Trött

Vill bara hem och sova. Är så satans trött.
Igår blev det ingen träning men jag och Jimmy gick ett varv runt byggda och lite till. Var jätte härligt.
Men idag blir det spinning och pump.

Funderar på att flytta till sommaren. Har kikat på nätet och det finns mycket jobb att välja mellan, och boende hittar man lätt. Folk som hyr ut rum eller lägenheter i andra hand. Aja får se hur det blir.
Är så jävla leds på ström och allt annat faktiskt. Vill bort så fort som möjligt. Men innan sommaren är slut så ska jag ha hunnit iväg iaf .


Och så måste jag bara hälsa till mina trogna söta läsare Lisa och Ella =)

1 månad

Igår hade jag och jimmy varit förlovad i 1 månad. =) Idag blir det 1 månad och 1 dag. För er som inte kan räkna ut det själv :P

Var på kalas hos tony i lördags. Blev full som fan. Inte så ovanligt, men har bestämt mig för att försöka vara nykter tills sommaren. Varför? För att jag är så jävla leds på att dricka. Blä. Och så blir jag så bakis jämt. Hela dagen blir förstörd. Jobbigt.

Nu och jag hungrig och trött. Skiiit bra,
Blir hemmaträning efter jobbet. Blir inte så att man far till h-dal och orkar inte gå på gymmet.

byebye


Mamma & Kåre

Ni är bäst! Igår fick jag och jimmy en ny skit bra och skit fin dammsugare i förlovningspresent. Tusen tack.

Imorse började jag kl 7. Tiden har gått jätte fort (klockan är nu 10.32)  Funderar på om jag ska jobba över längre men då har jag ingen skjuts hem, och så har jag planer på att kolla på ett par jeans på helens kläder. Fast det kan i och för sig vänta tills på måndag för jag ska ändå till stan imorgon och handla lite kläder. Det behövs!!

Hmm, har beställt allevo för 2 veckor som jag ska börja med efter påsk. Får se hur det går den här gången. Kommer vara hungrig som fan, och knappt orka träna. jej! Men det ska förhoppningsvis få bort mina ovanor.suck

Försökte sluta snusa för några dagar sedan men det gick åt helvete. som vanligt så börja jag röka och trycka i mig en massa skitsaker. Nä, då är jag hellre snusare än att gå upp 400 kg.
Jag önskar att jag var en size zero naturligt. Fan, då skulle jag äta jämt. Jag älskar att äta, men bara jag stoppar i mig en munsbit så går jag upp 24 tusen kg. Livet är så orättvist, och jag är så svag.

(har en dålig idag idag)

Idag är jag hundvakt så jag ska sova hemma hos mamma inatt. Blir en stressig dag, efter jobbet måste jag ut med birk på en kortis, sedan på pigg och frisk för ett mixpass, sedan ut med birk igen på en långpromenad så han får bajsa om och om igen tills det inte finns någon skit kvar i honom. Sen ska jag mysa framför TVn och kanske vid datorn. Ska försöka lägga mig tidigt för jag har knappt sovit någon alls den här veckan. Vet inte var det är för fel.


nä fy fan, nu orkar jag inte skriva mer. skriver mer sen när jag är något mer positiv

Onsdag

Längtar tills jag slutar jobbet. Då är det 30 min spinning och 30 min pump som gäller.
Mår inte så värstans bra just nu, men hoppas att det går över snart. Känner mig trött, hängig och illamående. Blä!

Och på lördag har jag tvättid. Hela dagen. Fan vad skönt det ska bli att få tvätta. Har hur mycket tvätt som helst.
Ska städa lägenheten också. Den ska bli kliniskt ren. Och alla kläder ska in i garderoben, för just nu kan man knappt gå på golvet i somrummet :P

Hungrig är jag (kanske därför jag mår illa? ) På lunchen ska jag äta en burk fiskbullar med hummersås. Bara 70 kcal/100 g, lite kolhydrater och lite fett. Toppen. tror det blir fiskbullar varje dag haha nä men ett antal gånger i veckan. Det är ju så satans gott!

Nä nu skaj ga fortsätta jobba och tycka synd om mig själv. Hejdå!


Hicka

Har jag.
Nu slutar jag jobbet. Ska bara hem och byta om sen drar man på gymmet. Igår var det skit mycket folk där, hoppas det är lite färre nu.

Hoppas kunna lägga sig tidigt ikväll. Har varit hyfsat trött idag. Har haft så mycket att göra på jobbet.

Vill inte ha hicka :'(

!!!!

Nu får det fan vara nog!

Kalas

Nu är allt över. Kalaset blev toppen! Mamma och Kåre blev jätte nöjda. Maten var skit god. Blev en jävla massa över =) Så ingen gick därifrån hungrig. På slutat av kvällen innan man drog iväg, så berättade jag och Jimmy för mamma om våran förlovning, och hon blev överlycklig =)
Vi for iväg på hörnet och där var det dötrist, var där i högst en timma sen for vi hem.

Linnéa verkar vara sjuk idag också, så det blir antagligen inte träning i hammerdal. Blir gymmet i stället.
Funderar också på att jobba över idag för jag har så jävla mycket att göra. huvvaligen :P

Fick mitt armband i fredags. Det är så fint :D

RSS 2.0