Alexandra GW Forssén

Idag var min sista arbetsdag. Jag var lite sorgsen i bilen på väg hem :) Det blir väl så när man måste lämna så fantastiska arbetskamrater ;) Tack Team 3, ni har verkligen gett mig många skratt den här sommaren :D Vi ses igen till jul. Och jag har lovat att ha med mig hembakat då :P

Nu håller jag på att sortera alla kläder. Inte så roligt som det låter haha =) Sen är det bara kökssaker som ska packas sen så är jag färdig...tror jag :P Så på fredag är jag i Sthlm. Självklart så längtar jag efter att få plugga igen eftersom att det är så interssant men det gör verkligen ont i hjärtat att behöva lämna alla :'( 


Men om några år är jag Alexandra GW Forssén!!!
Då kan ni säga hejdå till Leifan :P

Hola Amigos!

Nu tjuvlånar jag min underbara systers blogg! hihi Busigt va?
Vill bara tala om vilken helt fantastisk syster jag har!
Jag kommer att sakna henne så otroligt mycket nu när hon flyttar till sthl igen =(
Det enda positiva är ju att jag kan komma och hälsa på och shoppa loss ;)
Iaf så ska jag till syrran på torsdag och kanske få mig lite kläder :P hihi alltid super kul! att förnya gardden lite!
Ni får ha en super trevlig kväll! Från denna superkända blogg så kan ni ju
 passa på att besök min blogg www.LaAmandus.blogg.se Ha ;)


Tjaoo!Söndag

Vilken bra helg detta har varit! =) Igår var vi på kräftskiva hos Jimmys syster. Det var skit kul att få umgås med Jimmys familj samlade =) Idag for jag, Jimmy, Syss, Micha och Devin till Junsele djurpark. Vi fick bland annat se tigerungar, det var jätte fränt :D Efter det har vi varit på middag hemma hos mamma och Kåre. Mamma gjorde min favoritmat och jag fick med mig en jättestor kastrull mat med mig hem också :D Så nu ska jag frysa ned det och ta med mig till Sthlm! Det räcker till matdosa till mig och Jimmy till imorgon också! Wiiie :D Nä nu ska jag packa lite och eventuellt så ska vi hälsa på Jimmys syster Camilla en sväng också =)Grattis!

Ett stor grattis till Ella och Lukas som har förlovat sig ♥  Ni är så fina människor båda två och jag önskar er all lycka! :D Jag är så glad att ni fann varandra.


Hellluuu

Tänkte göra ett litet blogginlägg =) Var på kalas idag hos stora Micha som fyller 3 år idag ♥ Hon fick en Pippi Långstrumpperuk för hon älskar Pippi :P Ikväll ska jag och Jimmy och Nina till Ella och Lukas. Vi ska grilla och dricka bärs =)

RSS 2.0