Åh tänk om

Tänk om ja hade fått i mig lite av Brainiac. Hade varit passande nu :P Är helt klar med inlämningsuppgiften och är faktiskt väldigt nöjd, men har lite kvar att läsa till morgondagens gruppdiskussion. Tyvärr måste jag kliva upp kl 7 så ja må skynda dig lite. Trötter är jag!

Skola

Ha föreläsning mellan 13-16. På tisdag ha vi seminarium, så ikväll få ja göra klart de ja inte hann me igår. Men de ska nog inte va nå problem..hoppas ja :) Hinner inte me nån träning idag heller. Även om ja vill träna så gå skolan först! ;)

Ompa ompa fallerallera

Nu ska ja äta lite och kolla på smallville sen blir de plugg. Tror inte ja hinner me nån träning idag. De stänger så tidigt på söndagar. Men iaf glad att ja inte blev påverkad igår, mår toppen idag :D

Hej å hå

Det ser ut som att ja ha blivit överkörd av ett tåg :P Ska gå och tvätta ansiktet nu och hoppas att ingen ser mig!

Natti

Vi gick ut strax efter 21. Vi gick först till ett ställe på gamla stan som hette Torget (ett gayställe) där vi satt och surrade. Väldigt litet ställe. Efter de gick vi till ett ställe som hette Paradise, ett litet större (gay)ställe me två dansgolv. Vi dansade nästan hela tiden. Men de roliga är att vi gick ut nyktra, ja drack sammanlagt 4 öl och 2 starka drinkar utan att känna utav något. De gick på över 600 kr.  Sen gav ja upp. Massa kalorier utan nytta ;) Men ja hade roligt iaf. Men nästa gång dricker ja hemma och nöjer mig me dansgolvet ute :P Surrade iaf me Bobby en sväng. Ja, inte så märkvärdigt. Som vilken bög som helst. Men ja träffade en kille, stööörtskön kille, han såg ut precis som Johan Norrman, fast bög :P (Antar att Johan inte läser min blogg) Haha. Nä nu ska ja sova. Eller äta lite först. Och dricka massa vatten. God natt på er.

Utekväll

Siv ringde nyss så om 1 timma ska ja va på stan. Vi ska ut och ta nån öl med en kompis till henne. Jag gillar han redan av en anledning ;) Naglarna är fixade men inget annat. Sitter här i nattlinne så ja må skynda mig lite. Klä på mig och sminka mig lite för mycket ;D

Nä vet ni vad

Nu må ja ta och duscha. Ha inte gjort de än. Fastnade me smallville ;) Ikväll blir de nå skoj me Siv, exakt va vi ska hitta på ha vi inte kommit fram till än. Men ja hoppas ja blir lite piggare iaf, ha druckit kaffe så vi får väl se :P

Träning 29/1

Kom till gymmet helt omotiverad. Ändå cyklade ja rekord idag :P (baserat på förbränning av kalorier på viss tid) så ja är helt nöjd med dagens pass. Nu ha ja ätit ägg bacon och potatis och åh va gott de va! Love it!

De här ha ja beställt nu =) Låter väl bra för oss tjejer som tränar?

WNT’s FEMALE RECOVERY är en utmärkt återhämtningsprodukt speciellt framtagen för tjejer som tränar. Den innehåller protein från både vassle och soja samt en liten mängd kolhydrater som är anpassade att intas efter träning för god återhämtning.

Det höga proteininnehållet förbättrar återhämtningen, ökar din fettförbränning och minskar muskelnedbrytningen i samband med träning. FEMALE RECOVERY är berikad med rosenrot för ökad fysisk prestation samt grönt te, L-karnitin och alfaliponsyra. Dessutom får du 30% av dagsbehovet av vitaminerna B12, C, E och folsyra samt mineralerna järn och krom.

FEMALE RECOVERY är helt utan artificiella tillsatser som sötningsmedel, smakämnen, färgämnen, konserveringsmedel och fyllnadsmedel och finns i två härliga smaker; Blåbär- Yoghurt och Hallon-Lime. En burk FEAMALE RECOVERY räcker i en hel månad med tre träningspass per vecka.Lördag 29/1

Ska fara iväg och träna snart, men ja blev så illamående av kaffet så ja må vänta en liten stund :) Sen må ja hinna plugga lite innan ja ska träffa Siv, men de blir ju inte förrens senare ikväll :)

Ja ha fått nåra finnar i pannan, ja som typ aldrig ha finnar. Vet ni om de kan bero på att ja ha börjat träna (pga svetten) ? Hur som helst, vill inte ha kvar dom :P

Träsmak i arslet

Tror ja sätter mig i sängen i stället och läser lite kriminologi. Satan va intressant de är! 

Btw, ni vet att de inte finns något hopp om de grövsta brottslingarna? Dom föds till brottslingar, och de kan man se på deras utseende. Kan ge er beskrivning på deras utseende senare, så ni vet vilka ni ska passa er för ;D (Källa; Lombroso hej ja är störd)

11 anledningar att älska kaffe :)

1. Du blir uppiggad

 

Det är koffeinet i kaffet som står för den uppiggande effekten. Det stimulerar centrala nervsystemet och stärker ditt korttidsminne, din uppmärksamhet och hjärnans förmåga att bearbeta information. Koffeinet binds till receptorer i hjärnan som gör att nivån av signalämnena dopamin och serotonin ökar. Det påverkar din hjärnas belöningscentrum, gör att du blir på gott humör och ger dig en känsla av fräschör. Studier från universitetet i Barcelona visar att effekten håller i sig upp till 5 timmar.

 

2. Din hjärna skyddas mot demens och Parkinsons sjukdom

 

Det finns en del som tyder på att det inte enbart är korttidsminnet som blir bättre av kaffe. En finsk-svensk studie i Journal of Alzheimer’s Disease visar att kaffedrickande minskar risken att drabbas av demens. I studien gjorde tre koppar kaffe dagligen att äldre kvinnor fick bättre minne, det gjorde att deras risk att drabbas av Parkinsons sjukdom minskade med upp emot 80 %. Skyddet mot Parkinsons beror på att kaffe förhindrar en minskning av hormonet dopamin i hjärnan. Parkinsons sjukdom är kännetecknet för förlust av dopaminproducerande celler.

 

3. Du får en positivare inställning till andra

 

Kanske ska du förse din chef med en kopp rykande hett kaffe nästa gång du ska ha löneförhandling; man tänker nämligen positivare när man har en kopp varmt kaffe i handen. Amerikanska forskare gav i ett försök testpersoner antingen en kopp varmt kaffe eller en kall dryck i handen när de presenterades för en ny bekantskap. De som fick det varma kaffet kände större glädje över den nya bekantskapen och fick varmare tankar för personen mitt emot.

 

4. Risken att drabbas av bröstcancer minskar

 

Den svenska forskaren Helena Jernström har kommit fram till att kaffe minskar risken för bröstcancer eftersom koffein hämmar celltillväxten i bröstet. Och kaffe har inte bara en förebyggande effekt, det förbättrar också prognosen för dem som drabbats av bröstcancer. Effekten får du, om du dricker minst tre koppar per dag och har gentypen CYPIA2 – och det har cirka hälften av alla svenska kvinnor.

 

5. Din lever skyddas mot cancer

 

Enligt en japansk studie minskar en enda kopp kaffe risken för att få levercancer. Studien bygger på försök med råttor som matats med pulverkaffe. Flera studier visar dessutom att kaffe skyddar levern mot skador orsakade av stor alkoholkonsumtion. Tyvärr går det inte att bota baksmälla efter en våt kväll med kompisarna med en kanna koffein. Det skulle bara orsaka irriterad mage och torka ut dig ytterligare.

 

6. Du kan undvika gallsten

 

Om du dricker tre koppar kaffe per dag minskas din risk för gallsten med 40 procent. Forskare vid Harvard School of Public Health har följt 46 000 män under tio år och funnit att ju mer kaffe, desto bättre, när det handlar om att undvika gallsten. Forskarna förmodar att det aktiva ämnet är koffein, eftersom det gör att gallblåsan drar sig samman och töms oftare, så att inga stenar hinner bildas.

 

7. Din risk att få typ 2-diabetes minskar

 

Varje kopp kaffe minskar risken för att utveckla typ 2-diabetes. Forskarna vet inte exakt vilka ämnen i kaffet som ska ta äran åt sig för den positiva effekten, koffeinfritt kaffe fungerar lika bra, så man förmodar att det måste bero på kaffets många antioxidanter eller dess innehåll av magnesium. En studie gjord vid Harvard School of Public Health visar, att kvinnor som dricker sex koppar kaffe dagligen löper cirka 40 procent lägre risk att utveckla typ 2-diabetes. Resultatet backas upp av flera inhemska studier samt studier från bland annat Australien och England. En svensk studie gjord på 8 000 personer visar, att kvinnliga storkonsumenter av kaffe minskar sin risk att få typ 2-diabetes med hela 75 procent.

 

8. Ditt hjärt-kärl-system stärks

 

Direkt efter att du druckit kaffe ökar ditt blodtryck och din puls, men det är ofarligt eftersom trycket sjunker igen efter ett par timmar. En norsk studie av mer än 23 000 sjuksköterskor visar att 1–3 koppar bryggkaffe per dag minskar risken att dö av hjärt-kärlsjukdom med 24 procent. Detta stöds av flera amerikanska studier som också visar att människor som dricker kaffe löper lägre risk att få problem med hjärtat.

 

9. Du hjälper magen

 

Många förknippar kaffe med något som irriterar magen och gör att den producerar mer syra. Men mörkrostade kaffebönor innehåller faktiskt ett ämne som minskar magens syraproduktion. Forskare vid universitetet i Wien har kommit fram till att kaffe är rikt på ämnet N-metylpyridinium som till synes blockerar cellernas syraproduktion. Om du dricker mycket kaffe kan andra ämnen, bland annat koffein, dock fortfarande vara besvärande för magen.

 

10. Din risk att få tarmcancer minskar

 

Med fyra koppar kaffe dagligen kan du minska risken att få tarmcancer, visar en svensk studie. Man förmodar, att det beror på att maten transporteras snabbare genom systemet när du dricker lite kaffe, och att kaffe minskar kroppens utsöndring av gallsyror.

 

11. Din träning fungerar ännu bättre

 

Forskning på tio cyklister som först fick koffeinfritt kaffe och senare vanligt kaffe en timme före träning har visat att uthålligheten signifikant förbättrades efter intaget av vanligt kaffe. Cyklisterna, som ansträngde sig till sitt yttersta, klarade en kvart längre efter intag av 330 mg koffein, och samtidigt bedömde de att det inte hade varit så ansträngande som då de drack koffeinfritt kaffe före. Förmodligen eftersom kaffe påverkar det sympatiska nervsystemet. Även fettförbränningen var väsentligt förbättrad efter intag av koffeinhaltigt kaffe, medan kolhydratförbränningen inte påverkades.


 


Fredag

Tjoohoo vem gillar inte fredagar? :D Vaknade tidigt imorse, ha sett smallville sen dess :P Ska även försöka plugga så mycket som möjligt så ja kan umgås me Siv imorgonkväll me gott samvete ;) Kl 4 idag ha ja tvättid också, skööönt!

Måste bara skriva av mig lite. FAAAN VA JA TYCKER DU ÄR FÖRBANNAT LÖJLIG! Tycker synd om folk som måste ha någe me dig å göra!

De va allt =) Trevlig helg på er !

cdevwbcIJUNSLKD

Vaknade strax före 7 imorse me världens huvudvärk och ja mådde så illa så de va sjukt. Åt lite och gick å la mig igen. Senare på dagen gick ja ut på promenad i solen me förhoppning att de skulle göra susen men icke, är fortfarande illamående :( Vet inte va de kan va. Gick vilse också, så efter ca 1 timma så fick ja ta tunnelbanan hem, annars hade ja inte hittat tillbaka :P Orklös som satan är ja också, ha varit de i en vecka typ. Kanske borde köpa vitaminer?

Hmm

Pratade nyss me mamma i tele. De är nästa torsdag hon kommer =( Haha typiskt mig och blanda ihop saker o ting :P

Middag

Ha varit å ätit ute med Siv. Alltid roligt att få umgås me henne =) Nu är ja hemma igen trött som tusan. Men kan inte gå och lägga mig riktigt än. Få hoppa över träningen idag. Magen känns lite si sådär faktiskt. Ska måla naglarna och se ett avsnitt av smallville nu sen sova :)

Haha

Inatt ha ja väl sovit typ 11-12 timmar. Gött :D Drömde massa skoj, bland annat att ja va utomlands. Nu ska ja duscha lite fort, skolan börjar kl 13. Idag är de jätte fint väder ute.Första gången sen ja flyttade hit. Solen skiner och lyser upp lilla sthlm =)

Kan inte träna

Ja få hoppa över träningen idag. Få så satans ont jämt efter sprutan. Är alldeles öm på magen. 

På torsdag får ja träffa min älskade mamma :D De ska bli så kul! ♥

Tisdag

Som sagt, ja sov i prinip ingenting inatt. Så när ja kom till skolan blev de redbull och kaffe. Lite piggare vart man ju men fortfarande lite seg. Seminariumet va inte alls så farligt som ja trodde. De gick skit bra. Läraren vi hade är verkligen toppen! Tur de för han ska vi ha halva tiden :P När ja kom hem gick ja å la mig. Somnade inte förrens 2 timmar efter de pga allt oväsen. Men är vaken nu sen 5. Ska på affärn och handla lite fil. Orkar inte äta något matigt om ni förstår.

Sleeeeepy

Ha knappt sovit någe inatt. Känner mig som en zombie. Och så ska vi ha seminarium i 3 timmar idag. Undra om ja ens kommer veta va ja pratar om? I don´t think so!

Ang akutvårdsbesöket

Ingen fara me mig. De va nämligen så att ja hade tid på en vårdcentral imorgon men då ringde dom idag och sa att dom inte kunde ta emot mig utan min sjukjournal. Så ja ringde östersunds sjukhus och dom skulle skicka den imorgon till mig vilket skulle innebära att ja inte kunde ta mina sprutor förrens i slutet av veckan. Inte bra me andra ord. Så ja hittade en annan vårdcentral som var så snälla att dom kunde ta emot mig ikväll utan sjukjournal :D Så nu är mina sprutor tagna, även fast dom i ström är mycket bättre på de. De gjorde mycket ondare nu än annars. Kanske för att de va en läkare i stället för sjuksköterska :P

Hur som helst. Ha missat massa pluggtid så nu får ja spendera kvällen/natten me att plugga i stället. Och så ska ja upp tidigt imorgon. Men först äta. Ha bara ätit lite sallad idag.

Blä

Ingenting vart som planerat. Berättar mer sen. Nu är ja jävligt stressad

Få plugga inatt i stället. Jobbigt!

INTE GLAD

Min träningsvärk i armarna va ingenting igår jämfört me idag. Så jääävla ont! Kunde knappt sova i natt pga de. 

Sen håller dom på att bygga om i de här huset ja bor i. De låter som dom borrar i mitt rum fast ja ha öronproppar. Och så kommer dom hålla på i 4 veckor, mellan 7-16 Hade ja vetat om de här så.. ja jag vet inte..Kommer inte kunna sova här hemma efter kl 7, inte plugga, ingenting, de går inte vara i de här olivet.


Men ja vill önska ett stort grattis till min älskade Mård som fyller år idag :D

Träning 23/1

Cyklade 30 min. Cyklar tyngre och tyngre för varje gång och de är så roligt att man märker så fort att man orkar mer och mer. Något resultat att ja ha blivit mindre på dessa 2 veckor kan ja inte se, har heller ingen våg som kan visa om ja gått ned något. Men ja tänker skaffa en våg :) Inte för att ja tänker stirra blint på vikten men de kan motivera en mer när man ser att de har hänt något iaf.

Ni bestämmer. Ja är inte världens proffs på att blogga. Men är de något Ni vill att ja ska skriver mer om eller att ja kanske lägger ut mer bilder? You name it! Kommentera anonymt om ni vill de. Är bara tacksam för svar. Som sagt, de är ju faktist Ni som läser den. Lite må ni ju ha att säga till om ;)


GratisBio

GratisBio är en sidan där du lätt kan tjäna ihop poäng genom att handla, besöka hemsidor osv och belönas med biobiljetter eller presentkort på hur många butiker som helst. Och de bästa utav allt, det är gratis! Man kan lätt tjäna ihop till presentkort utan att behöva lägga ut några pengar själv. Bli medlem genom länken så får du extra poäng direkt du bli medlem och så har du snart ditt första presentkort/biobiljett i handen :D
Träningsvärk :S

Ja ha träningsvärk i mina armar. Inte kul! Ska käka lite och dra på träning om nån timma.

Btw, Nej tack, ja vill inte att vi ska lägga till varann på bloglovin. Känner ja inte dig så varför skulle ja vilja?

Fick denna av moster :D

En killes berättelse:

Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och kvinnanssexualdrift skiljer sig så mycket.

Jag har heller aldrig förstått det där med Venus och Mars.

Jag har aldrig kommit underfund med varför männen tänker med huvudet!! ochkvinnor med hjärtat.

Till exempel:

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs. Passionen börjar glöda i sovrummet när hon till sist säger;
- Jag känner inte för det. Jag vill att du bara ska hålla om mig. '

- Jag sade; 'VA??!! Vad var det där?'.

Sedan säger hon de ord alla pojkvänner fasar att få höra....

- Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna,för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man.

Hon besvarade min frågande min med att säga;
- Kan du inte bara älska mig för den jag är och inte för vad jag gör för dig i sovrummet?'

När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.

Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne.

Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter.
Jag gick med henne i affärerna där hon provade flera olika verkligt dyra plagg.

Hon kunde inte bestämma sig för vilka hon skulle ta, så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till sina nya kläder.

- Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen.

Tillåt mig säga... Hon var sååå upphetsad! Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset.

Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband!, när hon inte ens kan spela tennis.

Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa;
- Det går bra älskling!

Hon var nästan nära sexuell tillfredsställelse av allt shoppande.

Med ett jättestort leende sade hon till sist;
- Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar!

Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade;
- Nej älskling, jag känner inte för det'.

Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat;
-VA?!!!'.
Jag sade sedan; 'Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna!

Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig, fortsatte jag;
- Varför kan du inte älska mig för den jag är istället och inte bara för de saker jag köper åt dig?'

Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller.


Träning 22/1

Cykling 30 min. Sedan tränade ja biceps och triceps. Ja ha fortfarande lite muskler i mina armar iaf märkte ja ;)


Va på ica efter träningen och storhandlade. Nu behöver ja inte handla på länge :P Åt sallad idag IGEN. Vet inte hur många dagar i rad ja ha ätit sallad men de är så lättfixat och gott =)

Drar på gymmet

Nä nu ska ja fara på gymmet. Proppen gick för en stund sen och de tog längre tid att fixa än va de borde gjort ;) Haha! Men alla kan göra fel :P

Jag saknar faktiskt

Jag har de jätte bra här nere. Verkligen toppen! Jag vet att jag sällan skriver att ja saknar er där uppe. Men de betyder inte att ja inte gör de. Jag saknar er oerhört mycket. Även fast de bara har gått 2 veckor ;) 2 personer som jag saknar extra mycket idag är Micha och Devin. Syrran skickade en bild på dom och då gjorde de ont i min kropp när ja insåg att nästa gång jag träffar dom, om några månader, så kommer dom inte vara samma personer som dom var när jag for. Micha kommer säkerligen kunna prata mycket bättre och antagligen ha blivit mycket busigare ;) Devin kommer kunna krypa istället för att dra sig fram. Och han kommer säkert också se liiite äldre ut :P Saknar mina systerbarn så mycket. 


Lördag

Ska träna om ca 1 timma.
Förberedelse;

En tallrik me lättfil och havregryn
En kopp kaffe
2 värktabletter
!

Sen är ja redo ;)

Oki doki


God Morgon haha

Ja ja sov till kl 1 :P Nu ska ja hämta ut ett paket jimmy skickat till mig :D Sen ska ja hämta ut snusen ja beställde! Sen ska ja på stan och shoppa då ja ha presentkort på 600 kr ;)

Men först...ringa ett väldigt hemligt telefonsamtal ;D

Mina nya skor =)

99 kr

ÄR RÖKARE MÖRDARE?Tänk på de nästa gång du tänder din cigarett. Du kanske inte bryr dig om din hälsa. Men 600 000 personer dör av passiv rökning varje år runt om i världen för att någon ANNAN röker. Låter inte så rättvist va?

Tooooooorsdag!!

Har nyss kommit hem efter en middagsdejt och shoppingrunda me Siv. Tror vi gick i 100 affärer sammanlagt och ändå hittade vi inte de vi letade efter :P Men nu ha ja sett lite mer av sthlm iaf. verkar inte finnas något slut haha! Fick iaf me mig ett par skor och en shaker hem ;) Nu ska ja vila benen en stund, kanske kolla på smallville. Sen ska ja försöka ta mig på gymmet senare och min förkylning och magonta kan försvinna nån timma!

Torsdag 20/1

Sov till 10.45 Härligt :P Skolan börjar kl 13-16. De ska bli så roligt att träffa Siv. Ha inte träffat henne sen i somras. Och nu bor vi i samma stad =)


4 dagar kvar ;)

Onsdag

Imorgon ha ja föreläsning mellan 13-16. Sen en middags dejt me snyggingen Siv ♥ Sen långhelg. Ledig fredag och månad. Men de bli mycket plugg i helgen för på tisdag ha vi vårat första seminarium =)

Nu ha ja städat rummet. De blev stökigt över en dag. Men tur de inte är så mycket man behöver städa :P Så stökigt kan de inte bli när man inte ha så mycket saker.

Nu ska ja måla naglarna och kolla på Smallville!

....

SMALLVILLE!!

Åh ica sallad, ni vet? ;)

Ingen hemligthet att jag älskar ströms ica sallad. Ja blev så grymt sugen på de idag så ja handlade sallad, tomat, salladskyckling, ananas, vitlöksflyftor på burk och grekisk feta ost! Och bröd och vitlöksdressing så klart :DTjarrå

Nu må ja dra på skolan. Börjar om 45 min!

Läsa lite ;)

Ska läsa lite tills morgondagens föreläsning!Olala

De blir hett i del 1 av 4e filmen ;)

:'(

Mina skor är blöta så de blir ingen träning idag. Men en dags vila kan väl inte skada :P Hoppas dom är torra imorgon bara!

Tisdag

Ska snart iväg på gymmet. Måste bara vila magen efter maten lite till :) Ska bli kul me skola imorgon. Den här dagen ha vart tråkig! Ha beställt snus idag också. Hoppas den hinner komma innan helgen.

Trötter

Gick och la mig efter 1 inatt. Kollade på massa smallville :P Och ja sov till halv 12! Klädde på mig och drog på stan för att handla handdukar, så nu är de fixat =) Tänkte fara och träna nu men de blir så stressigt när ja ska tvätta kl 4 (bland annat mina träningsskor) så ja väntar me träningen tills ikväll och hoppas att skorna hinner torka tills dess :) Annars får de bli en promenad i stället. Har faktiskt inte sett mig omkring så mycket här på södermalm =) Tyvärr är allt så grått och trist här. Blir väl mysigare när våren kommer.

Åh vilken jobbig dag

Ja tycker inte om att stressa. Och den här dagen har varit stressig. For på skolan för att köpa böcker. Men först så va ja tvungen att fixa studieintyg för SLkortet, sedan fixa studentkårenintyg så ja kunde handla böcker för studentpris. De va ca 70 personer före mig i kön men när dom ropade upp ett nr och ingen gick fram så passade ja på ;) Så ja behövde bara vänta 10 min i stället för 1 timma typ :D Sen så på bokhandeln tog de ju lite tid att hitta böcker och tid tog de. Sen fick ja ta tunnelbanan hem till södermalm för att lämna av alla böcker. Ville inte släpa på dom. Och då va de bara mindre än 1 timma kvar innan lektionen började så ja fick köpa en macka att äta på resan dit. Vi hade föreläsning på 3 timmar. När den va slut for ja till stan för att hitta en jacka. Stressad och mycket folk så gick de självklart åt skogen. Och hungrig va ja! Fick ett samtal från mamsen att hon inte hann träffa mig :(

.
.
.
.
.
.


Så förlåt så hemskt mycket!!!

Träning 17/1

Cyyyyykling åter igen! 30 min. Kände att ja hade lite bråttom. Nu ha ja ätit frukost och ska duscha. Sen blir de till att handla kurslitteratur =)

Träning 17/1

Tog lite sovmorgon. Skulle egentligen kliva upp kl 8 men de blev halv 9 istället. Drömde en sån konstig dröm. Drömmer om den här personen lite titt som tätt, och då är saker och ting annorlunda. Som de aldrig kommer bli på riktigt. 

Hur som helst, nu ha ja betalat hyran och kåravgiften så nu ska ja till gymmet och träna lite innan ja ska på stan och handla kursböcker och lite annat!

Why not?


Middagen serverad!

dsc00185 (MMS)

Middagen serverad!


Dagens träning 16/1

Cykling 45 min. Kör tyngre och tyngre för varje gång. Börjar dock få ont i ena knävecket, vet inte varför. Nu håller ja på att laga mat. Stekt kycklingfilé och sallad :)

Söndag

Vaknade kl halv 8 och insåg att ja inte kan kliva upp då. Då bli dagen alldeles för lång! Så ja låg halvsovandes till ca 11 då Karro ringade och vi surrade på ett bra tag =) Hon ska börja läsa till lärare nu. Är så glad för din skull vännen ♥ Ha ätit frukost nu och ska fara och träna snart. Min kropp ha ingen lust me de, min förkylning går aldrig över :S Men men, ja ha ju sagt att ja ska försöka träna varje dag och idag är inget undantag :P Fast ja tro ja ska köra mest styrka idag. Är sugen på de.

Lördagsgodis och smallville :) god natt på...

dsc00182 (MMS)

Lördagsgodis och smallville :) god natt på er!


Det här är mitt rum =)

Hjärtat ja fick från syss som de stå Lycka på ♥

Black Swan

Jag såg den filmen i stället för smallville. Bra film men lite konstig..på ett bra sätt. Tro ja ;) Hur som helst, jag älskar Natalie Portman och hon va asgrym i filmen!


Suuuuck

Åh va ja längtar till skolan börjar. Så man ha nå att göra. Bli ju snart leds på mitt rum då ja tillbringar nästan alla timmar här. Men de e bara en dag kvar sen skola. Ääääntligen! Nu ska ja kolla på smallville å fördriva tiden lite. Gå nog och läggar mig tidigt ikväll. Mina enda planer imorn är att träna. Få väl se om ja kommer på nå mer skoj att göra imorn.

Fördröjning

Kvinnan ja hyr av kom hem och ska hämta lite saker och så, dels i badrummet så ja få vänta me duschen en liten sväng. Ska kolla biljetter till jimmy, vill att han ska komma nu =( Saknar dig älskling så himla mycket ♥

Ärligt talat

Så ha ja inte duschat än. Ja ha ätit och damsuga rummet och lägenheten. Tro ja ska hoppa in i duschen nu och sen handla lite käk tills imåra =) de bli ingen utgång den här helgen då ja är väldigt fattig men på måndag kommer csn pengarna wiihoo :D

Träning 15/1

Ha nyss kommit hem från gymmet. De blev cykling igen, 30 min. Märker att ja redan orkar mer för varje gång! Idag hade ja lite bättre musik också.

Något som verkligen är på bättringsvägar är endometriosen. Kan träna utan att få ont och ja tar inte lika många värktabletter. Så ja hoppas de fortsätter åt de här hållet. Hade dock världsont natten innan ja for så ja vet inte om de kan ske under på mindre än en vecka men hoppas de gör ja :D

och ja ska lägga ut bilder på mitt rum idag. De kan ja nästan lova! Men nu borde ja duscha ;)

Ooookey

Cyklade 35 min idag. Körde lite mage också mellan stretchingen. Nu ska ja på skolan och fika lite papper sen får ja se hur de blir ikväll. Om vi orkar så ska ja och Sofia (som hon heter, trodde hon hette Sofie :P) eventuellt ut ikväll. Får se hur de blir.

Va faen?

De e ju kallt idag! -10 ja kommer frysa ihjäl. De e en bit å gå till gymmet å ja lämnade mina ytterkläder hemma :P trodde de va sommar här ;D Aja ja ha nån stor hoodie som ja kan ha som jacka!

Mer träning

Har nyss vaknat! Dom håller på att bygga om här vid lägenheterna så från 8-16/17 så är de ett jävla liv. Ja klev ju upp tillslut så de är väl bra iaf :P Nu ska ja bara dricka upp mitt kaffe sen blir de ner på gymmet. tack o lov så ha ja ingen träningsvärk från igår :D

Första träningspasset

Det blev cykling i 45 min. De märks att kondisen är borta men åh va härligt de va! Ha saknat träningen i 1 år nu! Tänkte börja träna upp konditionen först men kanske köra lite styrka nån gång. När konditionen börjar bli lite bättre och några kilon försvunnit så ska ja börja bygga muskler igen! 

Nu må ja duscha! Verkligen!

Friskis&Svettis

Nu beger ja mig till gymmet för ett gympass! Eftersom de är första gången på länge så ska ja ta de lugnt och bara träna lite granna :) Vänja kroppen så att säga.Första skoldagen - och man gör bort sig!

Orkar inte skriva något om hur skolagen varit, de blev en massa springande hit och dit. Men iaf, när ja skulle lämna universitetet gjorde ja en fetvurp..Inför alla människor! Haha men faktiskt, de är jätte halt ute och mina nya skor suger pung! Nu ska ja vila en stund och senare idag blir de eventuellt träning!

Börjar bli lite trött

Ha badat nu så nu börjar ja känna mig lite trött. De är bra för ja ska upp tidigt imorgon. Ska försöka kliva upp kl 7 så håret hinner torka. Vi ska fara runt kvart i 9 :) Imorgon är ja en blivande student på Stockholms Universitet :D Ska handla lite böcker också eller så gör ja de på fredag, får se =)

Universitetet

Ja o Sofie for till Universitetet idag. De tog lite tid innan vi fattade vart vi skulle men me lite hjälp hittade vi till rätt hus :) Så imorgon far vi dit tillsammans. Vi ha upprop i samma sal, hon 1 timma före. Men nu vet vi iaf hur vi tar oss dit. Efter de gick vi på stan men de ha snöat hela dan och blaskit överallt. De kan väl va nån minusgrad iaf så man slipper allt blask. Så ja ha handlat lite, ett par skor, en tröja och leggings. Allt va jätte billigt :P Vi for även på södermalmstorg eller va de heter? Där fanns de mycket affärer också. Nu är vi hemma och ha ätit lunch/middag så nu blir de lite smallville i sängen. Man bli ganska trött av att va bland massa folk.Tisdag

Ja for ju på stan idag och kollade lite i affärer och så..köpte två par leggings och en ansiktsregörning. Va på stan i 1.5 timme och de kändes som en hel dag. Inte van me allt folk o stres :P Sen ha ja kollat på smallville. Va ute och gick en sväng också. Kollade på ett gym, SVINDYRT! Tror ja väljer nått lite billigare även fast ja ha friskvårdschekar =) Nä nu ska ja kolla på ett avsnitt till sen sova =) Imorgon ska ja och min lägenhetskompis fara till universitetet och kolla å vi hittar rätt på torsdag när uppropet börjar ;)

Natti ♥


STHLM

Jag anlände vid 16 tiden igår. Hittade taxi på en gång ;) Eller ja fick snarare hjälp av en annan taxi som fixade taxi åt mig. Ja ni fattar :P Kvinnan ja hyr av är jätte snäll. Vi kommer jätte bra överens. Och lägenheten är jätte fin. Jag älskar mitt rum. Ska lägga ut bilder sen så ni får se hur ja bor :D Igår vid halv 8 skulle ja ta en liten tupplur. Vaknade 12 på natten och insåg att de bara va å somna om :P Sov till 10 imorse. Ja behövde verkligen sova tydligen, efter kaosresan me ****barnet!! 

Nu ska ja ut på "byn" och kolla läget ;DKan inte resan va över nån gång!!

dsc00180 (MMS)

Kan inte resan va över nån gång!!


Fortfarande förkyld

Jävla förkylning! Kan den inte bara försvinna??

Middag hemma hos mamma kl 5 =)
Nu ska ja på byn och handla strumpbyxor.
Sen packa de sista, men vette tusan va ja ska resa i för kläder..?
Tro ja på må 2 resväskor me mig. Min är redan full :S

Norrlänningar och temperaturer

+15°C
Tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor och handskar. Norrlänningen solar, för varmare än så här blir det inte i Norrland.

+10°C
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Norrlänningen planterar blommor i trädgården.

+5°C
Malmöbornas bilar vägrar att starta. Norrlänningen cruisar i en Volvo 240.

0°C
Vatten fryser till is. Vattnet i Torneälven älven blir lite tjockare.

-5°C
Folk i Skåne håller på att förfrysa. Norrlänningen grillar den sista korven före vintern.

-10°C
Gävleborna sätter på värmen i sina hus. Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

-20°C
Stockholmarna flyr till Mallorca. Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.

-30°C
Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta. Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.

-40°C
Stockholm krackelerar sönder i kylan. Norrlänningen köar vid den lokala hembrännarn.

-50°C
Isbjörnarna börjar evakuera Nordpolen. F21 senarelägger sin vinteröverlevnadskurs i väntan på bättre vinterväder.

-60°C
Torneälven förfryser. Norrlänningen hyr video och stannar inne.

-70°C
Den falska norrlänningen flyttar söderut. Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brännvinet utomhus. F21 drar ut på vinteröverlevnadskurs.

-183°C
Mikroberna i maten överlever inte. Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.

-273°C
ALL atombaserad rörelse stannar. Norrlänningarna börjar säga till varandra "Helvete, vad kallt det känns ute i dag".

-300°C
Helvetet fryser till is. Norrläningarna är ensamma.


Väder

Kollade nyss vädret i Sthlm. Något varmare där än här :P Va fan klagar dom över ;)

Rubrik

Det börjar kännas nu att ja ska flytta snart. Både sorg och glädje. Kommer sakna väldigt många. Men de här är va ja verkligen vill göra och ha velat länge. De är så spännande. De här är bra för mig. Ha haft ett sånt dåligt år, och de kan ja lämna bakom mig på nå sett och få en ny start!

Kl 4 ska ja Jimmy Robin o Evelina äta middag tillsamans. De ska bli trevligt. Ha aldrig vart i deras lägenhet. Ikväll blir de packa =)

Löööööööööv


Lördag

Vaknade kl 9 imorse. Alldeles för tidigt enligt mig ;) Jag och Jimmy kollade på ett smallvilleavsnitt. Sen va vi barnvakt och Micha och Devin en liten stund. Micha tog fram typ ALLA leksaker på en gång. Det va ju bra förutom att vi upptäckte att syrrans lilla vovva hade bajsat mitt bland allt. Och Devin hade gått i bajset i sin gåstol så de va bajs överallt. Så de va bara att torka bajs och he alla leksaker i disken. Jimmy fick ta hand om bajset på Devin. Micha hjälpte mig att städa. Allt kanske bara varade i en halvtimma men de var en rolig och fartfylld halvtimma :D Haha! Va ja kommer sakna barnen.

Nu kollar vi på mer Smallville och snart ska vi tvätta och ja ska packa. Fick 2 födelsedagspresenter av syrran idag. En som ja fick öppna men de andra får ja inte öppna föreens ja kommer fram till Sthlm. Tror ni ja e nyfiken eller :PSnart bye bye

Mamma ordnade en avskedsmiddag till mig idag =) Åh de va så gott. Höll på att äta ihjäl mig! Till efterrätt va de min favoritpaj, ananaspaj. Och de åt ja ju inte lite av heller :P Så nu ha ja ätit för en hel vecka känns de som :D Ella kom förbi och sa hej då också. Hon flyttar till Skåne nu. Är så glad för hennes skull. Stackars syss, både ja och ella flyttar. 

Syrran och Lisa är så gulliga, dom ha skaffat en blogg för mig och Ella :D

http://visaknarellaochalex.blogg.se/

Jag kommer gå in på den varje dag <3

Grattis till mig :D

Idag fyller ja hela 24 år. Huvva va tiden går fort. Nu ska ja o jimmy smita ut och äta lite innan folket kommer =)

Blev ju grattad på jobbet igår av min grupp. Kommer lägga upp bilder på vad ja fick av dom sen. De va ju bara klockrent ;D Men de va ju Grupp 6 så de va ju självklart! haha :D

Ont

Min hals gör så ont :(

Ändrade planer

Nu ska ja o Jimmy ut på promenad ändå :) Men först beställa tågbiljetter!

Ändrade planer

Nu ska ja o Jimmy ut på promenad ändå :)

Ingen motion

Idag. For hem lite tidigare från jobbet för ja hade lite ont i magen. Gick och la mig ca halv 5 och sov till halv 8. Hade lika ont fortfarande plus att halsen va alldeles uppsvälld. Så imorgon få de bli friskvårdspromenad på jobbet och sen promenad efter jobbet me mamsen =)Just de!

Miss U

Vill hem och mysa me Jimmy. Men får ja de? Nej :( Men ikväll så ♥

3 arbetsdagar kvar..


Var de en vanlig dag?

Nej de var ingen vanlig dag, för alex fick fira sin födelsedag hurra hurra hurra (i förskott) :P Igår fick jag en födelsedagspresent i förskott av min älskade. Jag blev så glad så de inte e klokt! :DFyller inte år förrens på torsdag men älsklingen ville att ja skulle öppna de igår. Och de ville ja me :D

Min personliga träningscoach

Min kära mor. Igår va de skidåkning och idag en långpromenad. Imorgon blir de skidor igen om de inte är för kallt. Då blir de promenad i stället. Och så kommer de hålla på tills ja flyttar om en vecka =) Då blir de gym, kanske får anlita mamma som får hålla koll på mig så att ja tränar ;)
Filmkväll

Har kollat på film me ellis o sara nu =) Vi såg The Skeptic. Bra film, dåligt slut! Nu tror ja de blir lite smallville me älsklingen innan vi ska lägga oss. 

Bara 4 arbetsdagar kvar.. Längtar!

Kan inte klockan bli 5 snart?

Ska på middag hemma hos mamsen kl 5. De blir fågel som Kåre skjutit. Magen dör snart av hunger. Ja va halvdö efter skidturn sen ha ja hållt på att springa till tvättstugan. Och de enda ja ätit idag är fil. Ge mig mat!! :P Efter middan ska ja umgås me ellis och sara =) Ska bli så roligt att höra om saras tid som "polis" :D och ellas planer ;)

Nytt år nya löften

2011 kommer vara helt annorlunda. Jag flyttar till Sthlm, bara det är en stor grej. Jag ska börja studera. Mina löften är att bli nyttig och börja träna så gott ja kan. Jag ska lära känna många nya människor. Mindre TV tittande ;) 

Jag har en känsla av att det här kommer att bli en bra år för mig =) Kommer dock sakna Jimmy väldigt mycket. Och mina familj. Och min älskade mård så klart <3


Längdskidor

Om en liten stund ska ja o mamma åka längdskidor. Trots att ja är en fd gymnast me bra balans så ha ja svårt fö att åka skidor. Ja ramlar! :P Ja må lära mig tekniken. 

En vecka kvar!

RSS 2.0