Lång dag :)

Städningen var ju superkul som alltid :P Nästan klar iaf. Ikväll har vi grillat och nu ska vi mysa framför TVn och kolla på Arkiv X =) Trevlig helg på er !

God morgon världen =)

Idag är det lördag, underbart väder med strålande sol. Och vad ska jag och Jimmyboy göra idag? Jo, städa ur en lägenhet! Jeeeeej! Men forhoppningsvis är vädret ok lite senare också för då tänkte vi pröva vår nya grill =)

Haha Jimmy fick så dåligt samvete för att jag skulle städa själv så han ringde igår och sa att han skulle hjälpa till. Vilken pudding va? :P

Inredning

Som ni alla vet nu så har jag och Jimmy flyttat till hus. Som vi håller på att inreda. Det är dock bara en av oss som tycker att det är roligt. Jag var väldigt snäll tycker jag att jag följde med på Ikea. Vilket är typ det värsta som finns enligt mig. Och Jimmy tycker att det är skitkul att fixa till i huset och har redan planerat in ett besök på Ikea snart igen. Helst igår om han fick bestämma. Men det är väl tur att i alla fall en av oss tycker att det är roligt :PFredagsmys? ;)


Planerare

Jag är ensån här person som vill veta hur allt kommer att vara på en gång. Exempelvis när jag jobbade på Itella och man skulle lägga schema. Jag längtade till gruppmötet då vi skulle gå igenom detta för att sedan veta hur man skulle jobba. Nu sitter på jag antagning.se för att se om jag har kommit in på kursen jag sökt. Jag vet dock inte än om jag tänker jobba och plugga samtidigt i sommar. Men jag vill ändå veta mitt alternativ. Samtidigt sitter jag och funderar på om jag ska lämna in tentan tidigare, dvs den 25 maj istället för den 28e så jag kan fara hem till Jämtland tidigare. Så nu vill jag beställa en biljett på Sj men eftersom jag inte vet nånting alls just nu så kan jag inte göra det. Jag är ingen spontan person direkt, som jag önskar att jag vore ibland :P Om jag kunde så skulle jag ha planera mitt liv (och veta att det blir så) så man inte behöver grubbla över saker. Samtidigt som det är jävligt spännande att inte veta vad man kommer göra och vart man kommer att befinna sig om 5 år :D Fast jag har ju nästan gjort en 5-årsplan :) Men studierna tar ju upp den mesta tiden så det är ju inte så svårt.
Detta fält måste fyllas i står det

En fördel med att bo i det här huset är att man får elda varje dag. Jag älskar att elda, antar att det är något jag ärvt utav mamma :P Haha! Snart kommer Jimmyboy hem och då ska vi fara till lägenheten och så ska jag hämta ut ett paket =)

När kommer det fina vädret :( Här är det bara regnigt och blåsigt!

God morgon

Jag skulle kliva upp kl 9 imorse men låg och drog mig till kl 10 :) Nu ska jag duscha innan jag äter frukost. Idag fram tills Jimmy slutar tänker jag bara plugga. Jag har ett arbete som ska skickas in och sen har jag en bok som ska läsas också. 

Får se om vi får nån post idag. Vi har nämligen lika adress som andra som också bor här ute på landet och här använder de inga husnr. Men tydligen har det funkat hittills och brevbärarna vet väl hur de löser sånt. De får väl kolla på varenda brevlåda tills de hittar rätt :P

Rubrika

Idag när vi for till lägenheten en sväng för att hämta lite saker så hade jag fått post från telenor. Så nu har jag mitt efterlängtade internet :) Nog för att man klarar sig utmäkt utan internet men jag har ett arbete som ska skickas in! Imorgon kommer en person som ska sätta upp vår parabol också. Just nu får vi inte in en endaste kanal =)

Jag kan ha gjort en dum deal med Jimmyboy. Han beklagade sig över att vi måste städa ur 1an och då sa jag att jag kunde göra det själv. Hmm!

Måndag

Vi sov i huset i natt.. i våra nya sängar :D hur mysigt som helst. Nu är lägenheten i princip tom och idag ska vi bara fixa med huset. Jimmy kommer hem vid 17.30 så tills dess tänkte jag skruva ihop massa möbler . Lite roligare än att packa upp de i kartongerna ;) känns konstigt att varken ha tv-kanaler eller internet på datan. Men de är bara nån dag. Tänker njuta av "friheten" nu :p


Torsdag

Måste kolla upp om det finns nå ställe i Gnesta där man kan sola solarium. Jag har fortfarande färg kvar från Thailandsresan men lite brunare vill jag vara innan jag far hem till sommarn :D Förhoppningsvis så kommer det vara så fint väder i maj att jag kanske kan sola ute i stället!

Imorgon ska jag, Anders och Michelle ta en äntligen-är-tentan-inlämnad-öl så Jimmy får fixa med flytten själv :P Men resten av helgen kommer gå åt till att flytta så enligt våra planer så är lägenheten tom tills på söndag kväll. Så till veckan städar vi lägenheten, vilket kommer gå väldigt fort. Inte en 3a precis :)

Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga tvätt. Finns det nå roligare ?

Dansa Pausa

Har faktiskt fått mycket gjort idag trots att tentan inte ska in förrens på fredag =) Men vem älskar inte att skriva om föräldraledighet lixom? Haha! Snart kommer Jimmyboy hem och då ska vi fara med ett gäng kartonger till huset. De håller på att måla om och lägga golv men vi öser in allt i ena sovrummet :P Anledningen till att vi ska fara till huset ikväll är faktiskt för att jag måste bli van att köra bil, har typ inte kört bil på 1 år och så måste jag lära mig vägen mellan huset och gnesta station när jag ska ta pendeltåget till universitetet. Det går förvisso bussar men inte hela tiden och vi räknade ut att det både blir smidigast och billigast med bil =) MEN, inte miljövänligt! Men jag har inte skola så ofta.

Sexig på insidan

Nu alla brudar kan vi vara sexiga på insidan också! Woohoo fantastiskt va? Skippa vanliga tamponger när du ska förföra din man..Köp sexiga tamponger!!Onsdag


Värsta snabba surfet

Har beställt mobilt bredband nu. Har vi tur kanske vi kan komma upp i 6 Mbit/s

Sånt man får ta om man vill bo på landet antar jag :(Lyxfällan

Kollade på lyxfällan idag. En brutta som var beroende av att beställa kläder på internet. Kände igen mig själv för nå år sen. När man beställde kläder som en galning bara för känslans skull å det var inte ens säkert att jag använde kläderna. Internetshopping kan vara farligt de :)

Sitter och bråkar med en tenta just nu. Jag vet vad jag ska skriva om och ett ungefärligt upplägg men det händer som inget. Det är pressen jag saknar! Jag kanske borde låtsas att den ska in imåra? ;)

Jimmy slutar kl 18 idag och förhoppningsvis ska vi fara med ett lass till huset. Det är nämligen så att förra hyresgästen (vi hyr huset) inte städa ur huset så bra så ägarna gör de nu i stället och vi flyttar in "på riktigt" när det är klart :) Och så får vi nya golv och tapeter i (mitt) arbetsrum :D Det ska bli så skönt med ett rum där jag kan ha alla mina böcker och en skrivbord där jag kan plugga i fred och Jimmy slipper känna att han stör mig om han vill kolla på TV eller vad han nu vill göra =)

Flytt

På väg med ett flyttlass till huset :)


Påsk i Tangen


Kritik

Jag håller på med en tenta just nu, som innebär att kritisera någon annans rapport. Och det är så förbaskat roligt! Även om det är lättare att se svagheter än styrkor. Jag fick dock en rapport som verkligen hade kunnat förbättras och var lite slarvig (men bra också). Men helt ärligt är så det mycket roligare samt att man på det sättet lär sig vad man kanske bör undvika/ha med i senare rapporter. Det är tråkigt att jag inte kommer att få se vad personen som kritiserat min grupps rapport har att säga. För jag ska också kritisera min grupps rapport, som jag håller på med just nu, och det är så svårt att se sina egna fel. Eller så är vår rapport helt enkelt awesome! ;D
Wiiiiiiie

Far hem imorgon! Som jag har längtat!!! :D

Vinter igenjodå det öser ner

RSS 2.0