Måndag

Idag har man vart en sväng i Södertälje. Kommer fara dit 1 gång i månaden, men tänker dock vara så här skitjobbig och tråkig för jag tänker inte berätta vad det är jag gör där :P Men det är inte någonting märkvärdigt ;)

Jaha, något annat nytt..Jimmy har bott här i mindre än 1 månad och har redan fixat så att vi ska flytta till..hör och häpna..hus! :P Vi trivs jättebra här i Järna men vi kan inte bo tillsammans i en 1a. Det går verkligen inte! Så huset vi ska flytta till är på 88 m2 plus källare =) Vi flyttar in 1 maj och jag längtar som tusan :D

PÅ SÖNDAG ÅKER VI TILL THAILAND :D:D

Lördag

Idag har vi tvättat och städat. Suuuuperskoj ;) Nu ska jag och Jimmyboy köra wii fit plus och bränna lite kalorier!

Fredagsmys

Imorse var jag hos barnmorskan och tog spruta. Vi insåg att 10 v inte fungerar så nu ska sprutan tas var 9e vecka i stället för att inte riskera blödning. Fast jag har haft lite blödningar i några dagar så har jag denna gång inte fått ont iaf :) Även då min endometrios första 1.5 året var riktigt förjävligt, så känner jag mig "lyckligt lottad" då jag läste en artikel om en kvinna med endometrios men sånna problem att hon tillslut dog för att hon inte fick någon hjälp. Man läser ofta att många endometriospatienter inte tas på allvar och inte får den hjälp dom behöver. Det är ju för fan skamligt! Artikeln kan ni läsa om här: http://www.aftonbladet.se/halsa/article14269375.ab;jsessionid=9B4B7B385289C8C314ABAC8C1E44CB4F.mobil-www5


Ikväll blir det räkor och film =) Jimmy ska jobba imorgon och då ska jag plugga var de tänkt =) Trevlig helg på er !

Onsdag

For till universitetet och köpte en bok. Sedan for jag till stan för att leta efter ett swedbankkontor. Efter ca 1.5 timmas promenad hittade jag ett :P Min gps på telefonen funkade inte :S Nu ska jag och min mp3 ut på en promenad sen ska jag göra ett skolarbete som ska va klart tills imåra ;D Seee yeeehaaa!

Haha min älskade Darth Vader <3


Sova, inte sova?

Inatt sov jag ingenting alls. Jag skulle egentligen till skolan idag och köpa en bok, men jag struntade i det. Jag får ta det imorgon. I stället for jag och Jimmy till Södertälje och hämtade ut mitt pass samt att vi handlade en dammsugare mamma tipsat om. 999 kr i stället för 1949, inte illa :D Ska testköra den imorgon :P Hur som haver, kl 15 så gick jag och la mig och klev upp kl 19. Nu är jag pigg iaf och ska bara ligga och kolla på TV :)

Jajamensan!

Idag har jag tagit en promenad med älsklingen, städat, slappat, tränat Zumba och så har jag hunnit med att plugga! Det känns riktigt bra faktiskt. Jag brukar inte hinna med allt som jag vill ska bli gjort på en dag ;D Men nu så !2 veckor kvar

Om två veckor och 2 timmar så sätter vi oss på flyget till Thailand :D Aaaaaawesome!! Jag längtar så himla mycket. Ska bli skönt med 2 veckor semester. Hehe undra hur brun man kommer va när man kommer hem :P Har en känsla av att alla vi vuxna kommer att tävla om vem som är brunast men det finns inte en chans att man klår mamma och Kåre!! 

Jag klarar inte av att ligga och steka, någon som vet om solen tar lika bra om man är i havet? :)

Söndag

Snart ska vi fara till en verkstad så Jimmy får kolla/leka med bilen lite. Tack o lov så har han inga delar så han ska bara kolla vad som är fel och inte fixa felet ;)
http://svtplay.se/v/2675231/skavlan/niklas_pa_stan__morgondagens_barnuppfostran

Lördag

Har spelat Sims hela morgonen. Jimmy jobbar idag, men kommer hem om nån timma =) Vette tusan vad vi ska hitta på. Kanske fixa i ordning i lgh lite och ta en promenad. Sen givetvis Star Wars, har 5 o 6 kvar ;)

Tisdag

Igår var första skoldagen på den nya terminen. Denna termin läser jag en kurs som heter Genusvetenskap I. Har en känsla av att jag kommer längta väldigt mycket till nästa termin då jag ska läsa Kriminologi III :P

På kvällen samlades vi som läste Krim II och gick på en restaurang och åt middag. Det var supertrevligt =)

Nu ska älsklingen snart fara och jobba. Han har eftermiddag denna vecka. Kommer kännas konstigt att vara hemma själv då vi har vart med varandra varje dag sen vi kom hit :)

Jimmy har redan blivit en brat!


Hej hopp =)

Nu har jag inte bloggat något sen den 19 dec. Men det är roligt att ni dagligen kikar in ändå =) För några dagar sedan hade jag 95 besökare. Det har jag inte ens när jag bloggar aktivt :P Sen jul har det varit mycket med flytt och plugg. Har också varit väldigt sjuk i 3 veckor. Men nu är jag nästan frisk =) Imorgon börjar en ny termin. Ska bli spännande :) Ska bli skönt när B-uppsatsen är inskickad ikväll och man slipper all stress.

Idag är det 3 veckor tills vi far till Thailand. Det kommer bli så underbart. Det är jag, Jimmy, mamma&Kåre och Peter o syss med barnen som far ♥ Ni kan ju gissa hur mycket jag längtar!!

Ps. Det är fantastiskt att vara sambo igen ♥ Älskar min fästman mer än allt!

RSS 2.0